Upp till camping

INFORMATION INFÖR TEATERBESÖKET

Teaterbesök under covid-19

Munskydd rekommenderas på teaterföreställningen, vänligen håll avstånd till personer som inte tillhör samma hushåll. Kom inte på teater om ni har förkylningssymptom, avboka er plats då via telefon 040 702 5738 så fort som möjligt.

Sittplatserna är indelade i sektioner, vänligen sätt er på den rad/sektion ni har. Desinfektionsmedel finns utplacerade vid entrén och vid serveringspunkterna.

Bokning

Bokning via telefon 040 702 5738 måndag-tisdag 18.00-20.00 och via terjarvuf.sou.fi/bokning när telefonbokningen är stängd.

Spelplats / Ankomst / Parkering

Terjärv Hembygdsgård fungerar som spelplats, på adressen Strandallén 12, 68700 Terjärv. Parkeringsplatser finns t.ex. vid banken, eller vid närliggande sportplanen (ca 300 m ifrån). De som behöver komma närmare kan använda parkeringen vid Jakri. Parkering längs med Strandallén är ej tillåtet. Sittunderlag kan tas med om man vill, sittplatserna utgörs av plankor på bockar. Kontakta oss per telefon på 040 702 5738 ifall ni behöver rullstolsplats.

Betalning / lösa ut biljetter

Biljettpriset är 25 €/vuxen, 15 €/barn under 15 år.

Biljetterna löses ut och betalas när ni kommer till spelplatsen. Vi tar emot kontanter men föredrar kortbetalning. Vi önskar att ni är på plats i god tid före föreställningens början. Pga coronaviruspandemin önskar vi att en person per bokning löser ut och betalar biljetterna för att undvika onödig köbildning och för att kunna hålla avstånd. Biljettkassan öppnar ca 45 minuter före föreställningens början.

Under föreställningen

Vi önskar att mobiltelefoner stängs av och att föräldrar håller koll på barn så att de hålls vid sina sittplatser och inte stör föreställningen. Det är inte tillåtet att besöka Hembygdsgården före, under eller efter föreställningen.
Paraply är inte tillåtet under föreställningen, ifall det enligt prognosen kan bli regn, ta med regnjacka.

Toalett

Invid hembygdsgården finns toalett med rinnande vatten. Undvik köbildning och använd desinfektionsmedel före och efter toalettbesök. Följ utmärkt rutt till toaletterna.

Servering

På grund av covid-19 har vi ingen servering men det bjuds på förfriskning i form av vatten eller lemonad i pausen. Vi önskar att ni hämtar från serveringspunkt närmast er sektion/sittplats.

Fotografering / inspelning

Det är förbjudet att spela in föreställningen av upphovsrättsliga skäl. Man får ta bilder under föreställningen och dela på sociala medier.

Dataskydd

De personuppgifter som samlas in under bokningen lagras elektroniskt i ett system skyddat av lösenord. Personuppgifterna sparas endast under pågående spelperiod och raderas efter detta. De uppgifter som samlas in ges inte ut till någon annan. De uppgifter som vi behöver för bokning är namn och telefonnummer.

Tips

Det är gott om "illmestsi" vid spelplatsen, vi rekommenderar att ha med myggmedel. Det blir varmt i solen vid spelplatsen, tänk på att använda solkräm och kom ihåg att upprätthålla vätskebalansen!